Regulament inscriere

Pentru ca Yard Sale este o forma de reciclare absolut necesara oricărei societati consumeriste vinzi la preturi mici sau dai o alta utilitate lucrurilor uzate moral, dar nu neaparat fizic.

Schimbam perspectiva de la inutil la resursa, de la unic utilizator la multipli consumatori, de la uzura morala la provocare estetica, de la poluare la grija pentru mediu, de la consum la economisire, de la fuga dupa nou la o a doua sansa, de la eu la noi.

Oricine poate veni sa vanda diverse lucruri: haine, bijuterii,  obiecte decorative, pantofi, accesorii pentru casa, carti, viniluri, casete etc, mobilier de mici dimensiuni, aparate electrocsnice de mici dimensiuni, biciclete etc.

Regulile sunt urmatoarele:

 • hainele sa fie intr-o stare buna sau foarte buna, curate, calcate;
 • preturile trebuie sa ramana modice; nu mergem pe ideea de comert, ci de recirculare, de reciclare: hainele care tie nu iti mai plac pot deveni preferatele altcuiva;
 • nu se accepta haine sau obiecte pe care le-am cumparat in scopul comercializarii, revanzarii.

Inscrierea se face pe mail, in functie de locurile disponibile.

Taxa: 85 lei/expozant; se ofera o masa si un scaun (trebuie sa aduceti voi stander si umerase).

Taxa se poate plati prin transfer bancar. Veti primi contract si factura.

Reciclam prin refolosire haine, bijuterii, pantofi, obiecte electrocasnice de care ne-am plictisit, pe care casa nu le mai incape si pe care le-am cumparat din impuls, dar care pot deveni adevarate comori.

La finalul fiecarei editii participantii si vizitatorii pot dona  haine, jucarii si incaltari unei case de plasament.

Contact:

Anca Manescu – contact@yard-sale.ro / www.yard-sale.ro/ FB: Garage Sale

 

36 thoughts on “Regulament inscriere

  1. Buna Dana,
   Locul de desfasurare e mereu Dianei 4, str. Dianei, nr. 4, zona Rosetti. Pe 18-19 aprilie va fi urmatorul targ.
   cu drag,
   Gabi Urda

 1. Buna seara,

  Doresc sa particip la urmatorul Yard Sale. Am multe lucruri frumoase. Nu locuiesc in Bucuresti, dar vreau sa vin la eveniment. Va rog frumos sa ma anuntati daca pot participa si cand se va organiza urmatorul yard sale.

  Multumesc frumos si sper sa primesc un raspuns de la dvs.

  O seara buna,

  Cristina Racaru

 2. Buna ziua,

  Imi puteti spune, va rog, cand este programat urmatorul yard sale?
  Am vrut sa particip si la cel din aprilie, am trimis mail la “contact@gabiurda.ro”, dar nu am primit raspuns. Ma puteti ajuta, va rog?
  Multumesc,
  Andreea

  1. Buna Andreea,
   Draga mea sunt foarte multe inscrieri, sigur vei primi raspuns. tot ce pot sa te rog este sa insisti cu rabdare.
   Multumim mult,
   Echipa Yard Sale

   1. Buna ziua,

    Sunt in continuare interesata sa particip la Yard Sale, preferabil duminica, 14 iunie. Mentionez ca nu am primit raspuns pana acum, dar…cum mi-a fost recomandat: insist! Va multumesc anticipat pentru un raspuns rapid. Andreea

 3. buna!
  care este data la care va avea loc urmatorul yard sale? sunt interesata sa particip si eu.Astept cu interes un raspuns.Mersi!

 4. Buna ziua, am citit cu interes articolul din revista IOANA si mi-a placut foarte mult. As dori daca in septembrie va fi yard-sale si daca pot participa si firme de SH sau doar persoane fizice.
  Multumesc,
  Gabi BAMBOI

  1. Buna Gabi,
   Scrie pe contact@gabiurda.ro si vei vedea acolo conditiile. Firmele de SH nu sunt incurajate, noi am facut acest eveniment pentru persoane fizice, tu ai deja un spatiu unde sa-ti vinzi produsele, care deja devin marfa. Este un eveniment facut pentru persoane fizice.
   Multumesc,
   Gabi Urda

 5. 70 lei mi se pare enorm sa fac un bine. Vreau sa dau aproape gratis foarte multe dar nu stiu daca imi scot si aia 70 lei. Asta incita lumea sa ceara mai mult pe lucruri si mi se pare doar o alta idee de comert din partea voastra. Toti sponsorii aia de pe lista nu sunt in stare sa puna la dispozitie un spatiu acolo unde lumea sa ofere lucruri de la ZERO la cativa lei??? Asa si daca sot 70 lei pe ele mai bine fac daca le dau in statia de autobuz.

  1. Buna Ciprian,
   Este dreptul tau sa consideri mare suma, insa inainte de a emite asemenea pareri, iti recomand sa vii in vizita macar o data pentru a vedea in ce conditii se desfasoara evenimentul, cate sunte de persoane vin sa scotoceasca.
   Donatiile de haine se pot face in timpul evenimentului, iar ele vor ajunge negresit la Directia Generala de Asiatenta a Municipiului Bucucresti.
   Cu drag,
   Gabi Urda

 6. Buna seara,
  Am trimis email saptamana trecuta in legatura cu o participare la Yard sale, nu am primit raspuns. Cum sa procedez?
  multumesc,
  Marie Ann

 7. BUna ziua,

  Conceptul mi se pare foarte fain, taxa insa cam mare. Pentru persoanele care au putine lucruri nu stiu daca fac vanzare de 85 lei,,,,

 8. Buna ziua! Taxa se poate imparti la 2 persoane? As fi interesata sa mai vand alaturi de cineva si as dori sa stiu daca este posibil. Multumesc!

 9. Buna ziua,
  am o intrebare la dvs:
  care este cadrul legal pentru a vinde lucruri la evenimentul dvs?
  Este totusi un fel de comert, nu? Nu poti sa ai surprize sa iti vina anaful pe cap si sa ne ia la amendat pe toti cei care vindem diverse maruntisuri pe acolo?

  1. Buna Adrian,
   De la noi primiti factura, iar cadrul legal specifica sa ai casa de marcat daca vinzi marfuri produse pentru a fi comercializate. Expozantii de la aceste targuri nu se incadreaza aici, asadar se presupune ca ti-ai platit taxele pentru bunurile acelea o data si nu este incadrata nicaieri “revinderea” lor cand sunt uzate moral si fizic.
   Multumesc,
   Gabi Urda

  1. Buna Teodora,
   Dupa mai multe seturi de standere pe care participantii le-au rupt am decis ca este mai bine asa.
   Poti imprumuta de la cineva.
   Cu drag,
   Gabi Urda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *